Estadístiques 

Pàgines de la Intranet visitades des de l`1 de setembre de 2007

Pàgines visitades avui: 4481

Pàgines visitades ahir: 5648

Validació Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Projecte de Recerca de 4t ESO 2014-2015 

Cites 

La consciència és la veu de l'ànima; les passions, la del cos.

-- Shakespeare

CELEBRACIÓ DIADA DE SANT JORDI 2015

Enviat per admin el Dimarts, 21 de Abril de 2015 a les 05:47

No registrats

El proper dijous 23 d'abril celebrarem Sant Jordi amb un concurs literari, realització de diferents tallers didàctics i altres activitats.

Aquesta diada té com a objectiu prioritari promoure la col·laboració de l'alumnat, aprendre, engrescar-se en temes culturals i temes d'actualitat... i tot això en un ambient més lúdic que d'ordinari.

L’assistència a la celebració és obligatòria i l’horari de les activitats serà:

stjordi2015   - 09:00 a 11:00                 

      Tallers didàctics

   - 11:00 a 11:30

      Esbarjo

   - 11:30 a 12:30

      Lliurament de premis

   - 12:30 a 14:30 (Aproximadament)

      Torneig esportiu

 
      L'equip directiu

54 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

REUNIÓ FAMÍLIES 3r i 4t ESO 29 D'ABRIL

Enviat per admin el Dimarts, 14 de Abril de 2015 a les 01:17

No registrats

El proper dimecres, 29 d'abril tindran lloc les següents reunions informatives:

Tercer ESO a les 17:30 h

Reunió informativa sobre orientació, per tal que les mares i pares puguin assessorar els seus fills i les seves filles sobre la tria de matèries optatives de 4t ESO, tenint en compte el seu possible futur acadèmic i professional. En aquesta trobada comptaran amb la presència de membres de l'equip directiu, la coordinadora i tutors/es de tercer. El lloc de la reunió serà a la Biblioteca del centre.

Quart ESO a les 17:30 hores

Reunió informativa sobre orientació, per tal que les mares i pares puguin assessorar els seus fills i les seves filles ara que estan a punt d'acabar l'etapa i hauran de prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional. En aquesta trobada comptaran amb la presència de membres de l'equip directiu, la cap d'Orientació, el coordinador de Batxillerat, la coordinadora i tutors/es de quart. El lloc de la reunió serà el Gimnàs del centre.

47 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

REUNIÓ FAMÍLIES 2n BATXILLERAT 15 D'ABRIL

Enviat per admin el Dimarts, 14 de Abril de 2015 a les 01:10

No registrats

El proper dimecres 15 d'abril a les 17:30 hores hi haurà una reunió informativa adreçada als pares i mares de l'alumnat de 2n de batxillerat. En aquesta  reunió es comptarà amb la presència del/de la turor/a de cada grup, el coordinador de Batxilerat i un membre de l'equip directiu per tal de parlar de com afrontar el final d'etapa i el procés de prematriculació per a les PAU, la Universitat i els Cicles Formatius de Grau Superior.

Donada la importància del temes a tractar us preguem la vostra assistència.

45 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Preinscripció: Curs 2015-2016. Informació i calendari

Enviat per admin el Diumenge, 08 de Març de 2015 a les 13:08

No registrats

La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada en un centre sostingut amb fons públics, i també quan es vol canviar de centre.

Per fer la preinscripció cal:

     ◦ Conèixer el calendari de tot el procés

     ◦ Consultar els centres i l'oferta de places escolars

     ◦ Conèixer els criteris de prioritat amb què s'ordenen les sol·licituds i també la documentació necessària

       per justificar-los

     ◦ Presentar la sol·licitud i la documentació en el termini que s'estableixi

Consulteu el calendari dels ensenyaments del vostre interès

     ◦ Educació secundària obligatòria

     ◦ Batxillerat

     ◦ Cicles formatius de grau mitjà de formació professional

     ◦ Prova d'accés al grau mitjà de formació professional

     ◦ Cicles formatius de grau superior de formació professional

     ◦ Prova d'accés al grau superior de formació professional

     ◦ Programes de formació i inserció

     ◦ Informació i calendari per a tots els ensenyaments

204 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

ENCUENTRO CON IGNASI GARCÍA BARBA, AUTOR DEL LIBRO EL CHIP EXPERIMENTAL

Enviat per admin el Diumenge, 08 de Març de 2015 a les 12:28

No registrats

Ignasi García  Barba, autor de la obra de teatro El chip experimental  y guionista de series televisivas tan conocidas como Los Serrano, Yo soy Bea o Un paso adelante, llegó  a nuestro instituto a la hora prevista, cordial, sonriente. Los alumnos de primero lo esperaban  con impaciencia en el gimnasio y de repente... su  voz, sus palabras, su facilidad para comunicar y su dresteza  para ganarse al público  crearon  un clima propicio para hablar sobre el acto literario.

Confesó que a los trece años sintió  la necesidad, el placer de escribir  y que  desde ese momento  siempre le ha acompañado. Admitió  que al tratarse de un chico, esta afición  por la escritura  le llevó a  ser visto como una persona  un poco “rara, estrambótica”. A continuación, leyó  un pasaje del Diario de Ana Frank, la joven judía que  para  hacer más soportable su  encierro forzoso se aferró a la escritura para no asfixiarse   y no morir en vida.

Aquí os dejamos las opiniones de algunos  alumnos asistentes  que, con sus comentarios, han querido  agradecerle a Ignasi su  visita y, sobre todo, su amabilidad  y cercanía.

Te deseamos  muchos éxitos en tu carrera  profesional  y te esperamos el  próximo curso.

“Día 18 de febrero.

Son las 12:30 y vamos al gimnasio a escuchar  una charla de Ignasi García (...) Mientras él hablaba yo aprendía y veía la capacidad que tiene  para llamar nuestra atención. Habló de  cómo era su vida durante la adolescencia y me di cuenta que en muchos momentos me pasa como a él. Al igual que a Ignasi, me encanta  leer y escribir, ya sean cuentos, mi diario o redacciones del cole.“ Nerea Munuera  1º C

“Ignasi nos explicó cosas sobre el día más importante de su vida que fue cuando nació su hija. Nos habló de su página web y  nos recomendó  su libro El caserón del miedo, que trata de dos bandas rivales que hacen una apuesta (...) En definitiva, la charla de Ignasi me gustó mucho porque es una persona amable, simpática  y sus obras son interesantes. Me gustaría hacer esta actividad más a menudo y también leer  El caserón del miedo.“ Aroa Martínez  1º C

“Lo que más destaco de esta charla es cuando  Ignasi nos habló sobre su vida a nuestra edad, porque me veo reflejada.” Paula Carbonero 1º C

“Mi opinión sobre esta experiencia es que fue muy interesante y divertida. Gracias a las preguntas que realizaron algunas personas hizo que explicara  cuándo empezó a escribir  hasta la actualidad.” Toni Ruiz 1º C

“La charla estuvo bien, nos animó a leer diciendo que era una de las cosas más divertidas, y que escribir era muy bonito.” Ana Aragón 1º A

“Ignasi García Barba me pareció una persona muy cercana, simpática que supo transmitirnos el interés por la lectura.” Iria Guitián 1º A

“La charla del autor  Ignasi fue muy interesante ya que empezó explicando cómo él de pequeño empezó a notar que lo suyo era escribir.“ Gisela Jérez 1º A

“Aprendimos muchas cosas sobre la escritura, también nos explicó  cómo se le ocurrió escribir el libro El chip experimental. Nos contó que se le ocurrió un día que miró por la ventana y vio a dos hermanos peleándose por un ordenador.” María Fernández 1º A

"El autor del Chip experimental nos ha entretenido con sus palabras y su manera de ver el mundo." 1º D

 ignasigarcia1415

93 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

JORNADA DE PORTES OBERTES A L'INSTITUT MONTSERRAT ROIG

Enviat per admin el Diumenge, 01 de Març de 2015 a les 13:06

No registrats

L'institut Montserrat Roig celebra el dimecres, 4 de març de 2015, a les 17.30 la Jornada de Portes Obertes.

El programa d'aquesta jornada és:

- 17.30 Rebuda de l'equip directiu al gimnàs de l'institut i informació de:

              - Qui som, què fem i com ho fem

              - Informació preinscripció curs 2015-2016

- 18.15 Visita guiada amb el professorat del centre a les instal·lacions de l'institut.

Díptic

Web preinscripció

159 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

THE FONIX 2015

Enviat per admin el Dijous, 26 de Febrer de 2015 a les 11:56

No registrats

Aquest any el nostre institut participa en el 8è Concurs d’ Anglès Interescolar de Catalunya (THE FONIX 2015). El concurs, en el qual ja havíem participat en edicions anteriors, està organitzat per International House Barcelona, per la Fundació Catalana de l’Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La finalitat del concurs és incentivar l’aprenentatge de la llengua anglesa. Això és essencial atesa la importància d’ aquesta llengua en el món actual.

El concurs té tres fases. La fase local és una prova dins dels centres educatius. La fase territorial és una prova amb els guanyadors de cada centre agrupats per territoris (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona). La fase final és una prova amb els guanyadors de cada territori.

Els alumnes del nostre centre es presentaran a la fase territorial el proper dissabte 28 de febrer. Des de l’institut, tant els professors com la resta de  companys els desitgem molta sort.

Good luck !

121 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

SALÓ DE L'ENSENYAMENT 2015

Enviat per admin el Dimarts, 17 de Febrer de 2015 a les 20:43

No registrats

El Saló de l'Ensenyament, una de les grans cites de l'àmbit educatiu a Catalunya, tindrà lloc del 18 al 22 de març de 2015.

La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants i professionals del món de l'ensenyament amb l'objectiu d'oferir una informació àmplia i actualitzada de l'oferta d'estudis a Catalunya.

En el Saló, hi participen expositors d'estudis universitaris, d'altres estudis superiors, d'estudis complementaris, de formació professional i d'idiomes, de centres de batxillerat i de serveis per a l'educació.

Més informació Departament d'Ensenyament

Web Saló de l'Ensenyament

 

168 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

VISITA A LA TELEVISIÓ

Enviat per admin el Dimarts, 17 de Febrer de 2015 a les 20:31

No registrats

Els dies 4 i 12 de febrer l'alumnat de 4t d‘ESO ha realitzat una visita als estudis de gravació del programa televisiu Ahora Caigo a Sant Joan Despí.

Aquesta activitat complementa la part del temari que estudia el llenguatge dels mitjans de comunicació.

Hem passat dues estones molt entretingudes gaudint de l’espectacle que suposa un programa de televisió.

Enhorabona nois i noies pel vostre comportament!

ahoracaigo 

201 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

EL INSTITUTO MONTSERRAT ROIG ABRE SUS PUERTAS A LA ESCRITORA ANA ALCOLEA

Enviat per admin el Dimarts, 17 de Febrer de 2015 a les 20:12

No registrats

El pasado 10 de febrero, la autora  Ana  Alcolea ofreció una conferencia sobre su novela Donde aprenden a volar las gaviotas.

El público asistente, el alumnado de cuarto de ESO, descubrió con sorpresa  que muchos  de los aspectos  de la obra son reales: la casa edificada en un antiguo búnker nazi, la muchacha vilmente vejada por sus vecinos por enamorarse del enemigo alemán, entre otros.

La valoración de esta actividad es muy positiva  porque ha permitido el intercambio de experiencias, y que los alumnos y alumnas pregunten sobre el libro a su creadora.

Lo más importante de este acto ha sido la oportunidad de conocer  el lado más humano de  la  escritora.

Gracias, Ana Alcolea por tus sencillas y emotivas palabras.

anaalcolea 

185 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

    1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

Calendari 

Mes anterior Maig 2015 Mes següent
DlDmDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
Web creada amb PostNuke - Passeig Rafael Casanova 2-12 - 08740 Sant Andreu de la Barca - Tel. 93 653 10 97 Contacteu amb el centre