Estadístiques 

Pàgines de la Intranet visitades des de l`1 de setembre de 2007

Pàgines visitades avui: 257

Pàgines visitades ahir: 9868

Validació Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Cites 

Manual: l'element del sistema informàtic que és incomprensible.

-- De les Lleis de Murphy.

CONSULTA INFORMACIÓ REUNIÓ ORIENTACIÓ FAMÍLIES 2n BATXILLERAT

Enviat per admin el Dijous, 20 de Abril de 2017 a les 00:14

No registrats
Les informació relacionada amb la reunió d'orientació adreçada a les famílies de 2n Batxillerat del 19.04.2017 es pot consultar al bloc "Orientació Batxillerat" de la columna dreta de la pàgina d'inici d'aquesta Intranet.

19 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

REUNIÓ FAMÍLIES 3r i 4t ESO 26 D'ABRIL

Enviat per admin el Dimecres, 19 de Abril de 2017 a les 23:14

No registrats

El proper dimecres, 26 d'abril, tindran lloc les següents reunions informatives:

Tercer ESO a les 17:30 h

Reunió informativa sobre orientació, per tal que les mares i pares puguin assessorar els seus fills i les seves filles sobre la tria de matèries optatives de 4t ESO, tenint en compte el seu possible futur acadèmic i professional. En aquesta trobada comptaran amb la presència de membres de l'equip directiu, la coordinadora i tutors/es de tercer. El lloc de la reunió serà a la Biblioteca del centre.

Quart ESO a les 17:30 hores

Reunió informativa sobre orientació, per tal que les mares i pares puguin assessorar els seus fills i les seves filles ara que estan a punt d'acabar l'etapa i hauran de prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional. En aquesta trobada comptaran amb la presència de membres de l'equip directiu, professorat d'Orientació, la coordinadora i tutors/es de quart. El lloc de la reunió serà el Gimnàs del centre

24 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

CELEBRACIÓ DIADA DE SANT JORDI 2017

Enviat per admin el Divendres, 07 de Abril de 2017 a les 10:01

No registrats

stjordi17El divendres, 21 d'abril, celebrarem Sant Jordi amb un concurs literari, realització de diferents tallers didàctics i altres activitats.

Aquesta diada té com a objectiu prioritari promoure la col·laboració de l'alumnat, aprendre, engrescar-se en temes cultures i temes d'actualitat... i tot això en un ambient més lúdic que d'ordinari.

L'assistència és obligatòria.

Horari de les activitats:                                            

     09:00 a 11:00 Tallers didàctics

     11:00 a  11:30 Esbarjo

     11:30 a 12:30 Lliurament de premis

     12:30 a 14:30 (aproximadament) Torneig esportiu i màster class

41 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Enviat per admin el Divendres, 07 de Abril de 2017 a les 09:31

No registrats

Els alumnes de 2n Batxillerat de Geografia van realitzar una sortida al Parlament de Catalunya el dia 27 de març de 2017. Van fer el taller Sóc diputat, sóc diputada. Un taller on van simular ser diputats de diferents partits polítics, van realitzar una sessió d'investidura del/de la futur/a President/a de la Generalitat i tot el procés de negociació per aconseguir una majoria estable. Abans d'anar-hi ja s'havia fet un treball previ a l'aula.

Per acabar van poder parlar i preguntar a un diputat del Parlament, que en aquest cas fou el senyor Jordi Turull i Negre, president del grup parlamentari de Junts pel Sí. Els va explicar que l'autogovern de Catalunya s'organitza políticament en la Generalitat i és regulat per l'Estatut d'Autonomia, una llei que en el marc de la Constitució Espanyola, defineix les competències, les institucions i les finances de la Generalitat.

Felicitats a tot el grup per la seva actitud i la bona feina!

parlamentcat1617 

25 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Bases dels concursos de Fotografia i Micro-relats Sant Jordi 2017

Enviat per admin el Dimecres, 05 de Abril de 2017 a les 23:28

No registrats

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2017, el departament de Ciències i la Comissió d’Escoles Verdes de l’Institut Montserrat Roig de Sant Andreu de la Barca convoquen el 2n Concurs de Micro-relats científics i el 2n Concurs de Fotografia ambiental, d’acord amb les següents bases:

2n Concurs de Micro-relats científics

 microrelats1617

2n Concurs de Fotografia ambiental

 fotoambi1617

Les principals dades a tindre en compte són les següents:

*  La convocatòria del concurs de FOTOGRAFIA és oberta a tots els membres de la comunitat educativa de l’institut. La del concurs de MICRO-RELATS és restringida a l’alumnat del centre.

*  El motiu de cada fotografia estarà relacionat amb el Medi Ambient a l’institut o a Sant Andreu de la Barca. La tècnica és lliure i es valorarà l’expressió artística.

*  El concurs de relats té dues modalitats competitives:

    (a) Relat curt.
    (b) Conte il·lustrat.

*  La data límit d’admissió d’imatges i obres serà el dimecres 19 d’Abril de 2017.

*  Al concurs de FOTOGRAFIA hi haurà tres premis. Un primer i un segon premi a les millors fotografies i també un a la fotografia més creativa.

*  Al concurs de MICRO-RELATS hi haurà dos premis per categoria. I també un a l’obra més creativa.

Si voleu també podeu descarregar-vos dos díptics per fer-ne difusió. El de Fotografia i Micro-relats.

Recordeu que el concurs de fotografia és obert a tota la comunitat educativa, pel què us animem a participar-hi, a més de col·laborar fent córrer la informació.

Finalment, com a tastet, us deixem les imatges guanyadores de la 1a edició…

1r premi Descolorització natural

1rpremi1617

2n premi La Tierra es Insultada y ofrece sus flores como respuesta

2npremi1617

Premi especial Fortaleza

esppremi1617

30 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

PROJECTE SAVIS I SABERUTS

Enviat per admin el Dimarts, 14 de Març de 2017 a les 17:59

No registrats

Alumnes de 3r d'ESO i un grup d'avis de la residència Sol Ponent formen part del projecte Savis i Saberuts del nostre institut que fa dos anys va encetar un grup molt il·lusionat de professors i professores.

Joves i residents són els autèntics protagonistes d'aquesta aventura. Cada dilluns des de fa un mes "els nostres avis" esperen amb molta il·lusió intercanviar amb els joves del centre tant innovadores com antigues experiències. El passat dilluns 13 de març van ser els avis els que ens van venir a visitar i van compartir amb nosaltres tot un matí molt emocionant.

savissaberuts 

1138 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

ELS ROBOTS JA SÓN AQUÍ

Enviat per admin el Dimarts, 07 de Març de 2017 a les 22:12

No registrats

Alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Montserrat Roig s'atreveixen amb la robòtica i aprenen a construir i programar robots que realitzen accions i proves de dificultat variable.

Els alumnes aprenen a programar els robots perquè realitzin les tasques de manera autònoma com per exemple cercar una pilota d'un color determinat o rastrejar una línia per les instal·lacions de l'Institut o mitjançant el telèfon mòbil.

robótica

5137 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

PROVA D'AVALUACIÓ DE 4t D'ESO 2016-2017

Enviat per admin el Dimecres, 01 de Febrer de 2017 a les 19:37

No registrats

És una prova que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística (en llengua catalana, castellana i estrangera i en aranès a l'Aran), en competència matemàtica i en competència cientificotecnològica. En competència comunicativa lingüística en llengua estrangera s'avalua l'anglès, el francès i l'alemany.

És una avaluació externa de caràcter informatiu, formatiu i orientador, que vol ser una eina al servei dels centres, del professorat i de l'alumnat per impulsar la millora global del sistema educatiu català. És una activitat educativa i, com a tal, té caràcter obligatori, atès que està configurada com un dret i un deure dels alumnes.


Aquest és el sisè curs que s'aplica, ja que es va realitzar per primera vegada el curs 2011-2012.

La fa tot l'alumnat de quart d'ESO de Catalunya. Poden haver-hi exempcions totals o parcials, degudament justificades (alumnat nouvingut amb un coneixement insuficient de les llengües de la prova, alumnat amb necessitats educatives especials...).

Més informació

11143 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

EM DÓNES LA MÀ?

Enviat per admin el Dimecres, 01 de Febrer de 2017 a les 19:27

No registrats

Mitjançant la impressora 3D del centre, l’institut Montserrat Roig ha creat una mà articulada per un alumne de 1r d’ESO amb una discapacitat de naixement.

ma3d

El disseny de la mà s’ha obtingut de  l’ONG ENABLING THE FUTURE, que facilita els models 3D gratuïtament a aquelles persones que els necessitin.

Consulteu el vídeo d'ENABLING THE FUTURE

11031 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Convocatòria extraordinària de Ciències naturals

Enviat per admin el Dimecres, 01 de Febrer de 2017 a les 19:10

No registrats

El Departament de Ciències convoca la prova de continguts de recuperació extraordinària de cursos anteriors de Ciències Naturals per a l'alumnat de 2n, 3r i 4t d'ESO amb matèries pendents per al dimecres 15 de març de 2017 a les 15.45 h.

Per recuperar la matèria pendent, l'alumnat ha de lliurar completat a mà el dossier d'activitats de recuperació que trobarà als enllaços de sota, corresponent al 40% de la nota, i fer la prova de continguts, corresponent al 60% de la nota.

Cas de tenir més d'una matèria pendent, s'haurà de lliurar un dossier de cada matèria pendent i  presentar-se a la prova del curs superior.

Dossier 1r ESO

Dossier 2n ESO

Dossier 3r ESO

11131 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

    123456789101112131415161727   >

Calendari 

Mes anterior Abril 2017 Mes següent
DlDmDcDjDvDsDg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
Web creada amb PostNuke - Passeig Rafael Casanova 2-12 - 08740 Sant Andreu de la Barca - Tel. 93 653 10 97 Contacteu amb el centre